Annemieken Van Reepingen & Nadja Talpaert

Wat paarden kunnen vertellen over leiderschap

Paarden zijn experts in leiderschap. Zij overleven al miljoenen jaren langer op onze planeet dan wij mensen, op een succesvolle manier, en in team. In dit boek ontsluieren ze hun krachtige formule om als leider te floreren en groeien in een sterk veranderende wereld. Leiderschap creëert voor hen volgers uit vrije wil.

Op opbrengst van dit boek gaat naar The Old Horses Lodge, een erkend asiel voor verwaarloosde paarden, pony’s en ezels.

Annemieken Van Reepingen

Een ontroerend verhaal van vrijheid en zijn

“Zou het niet fantastisch zijn elke ochtend wakker te worden, blij en vol energie uitkijkend naar wat komen gaat? Wetend dat er overvloed is, verrassingen, dat we veel te geven en ook veel te ontvangen hebben? De realiteit is anders.”
 

Dat zijn de eerste woorden van het boek ‘Jouw Paardenkracht’, een rijk gestoffeerd en gefundeerd relaas over en voor mensen die willen groeien en gelukkig zijn. Het wil mensen verhinderen psychisch en fysiek uitgeput te raken, een praktische leidraad bieden om uit burn-out te raken en opnieuw energie en drive te vinden. Dit boek is in veel opzichten anders dan alle andere boeken om verschillende redenen. Het helpt je de leider te zijn van je eigen leven.

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Feedback uit eerste hand